trans trans
can boada
trans
equip A qui atenem l'edifici On som contacta trans
trans
trans Històric de notícies

Marató TV3 trans Febrer 2011
Noves activitats de desenvolupament emocional amb els residents


A l’Abril, amb els residents del centre, hem inicia’t un conjunt de noves Activitats per treballar el desenvolupament de les Competències Emocionals, que han estat molt ben acollit per les persones que hi participen. Una experiència molt enriquidora!

trans Maig 2011
Excursió anual, anem a montserrat


Al mes de Maig, els residents han triat fer la sortida a Montserrat, l’excursió ha estat un èxit gràcies al recolzament dels familiars i professionals del centre que ens acompanyen. Un moment molt bonic de convivència!

trans Març 2011
Nous tallers amb activitats adreçats a familiars i amics


Una nova experiència en l’entitat, és la posta en marxa dels Tallers trimestrals adreçats a familiars i amics dels residents, que son la oportunitat per compartir un moment de Solidaritat i Suport. A més, per celebrar l’estiu el grup ha gaudit d’una activitat a la platja de Mataró. Unes estones inoblidables!

trans Juny 2011
Intercanvis entre generacions


Com cada any, han tingut lloc els Intercanvis que fomentem entre Centre Geriàtric Can Boada i els Alumnes de diversos centres Escolars de Mataró i la Comarca. Totes les persones participants (residents, professors i alumnes) gaudeixen d’aquests moments de relació i convivència. Tots aprenem de les vivències compartides!

trans Abril 2011
Cooperació de residents amb el projecte “recuperem la nostra història“ de l’ajuntament de mataró


Un grup de residents han volgut compartir les seves vivències en el Projecte de “Recuperem la Nostra Història” promogut per l’Ajuntament de Mataró. Una vegada més la seva veu és escoltada!

trans Juny 2011
Col·laboració amb la fundació Vicens Ferrer


Des de fa anys, els residents, familiars i professionals del centre, col·laborem i organitzem activitats per recaptar fons destinats a activitats solidàries. L’entitat amb la que actualment cooperem és la Fundació Vicens Ferrer, que recentment ens varen visitar per explicar-nos el desenvolupament de la comunitat d’ Anantapur. La nostra petita aportació al mÓn!


Marató TV3 trans Col·laborem amb la Marató de TV3
Un any més, com des de fa tres, Can Boada col·labora amb la Marató de T.V.3. Durant tot l’any s’organitzen diferents activitats amb l’objectiu de recaptar diners que conclou amb una fireta de Nadal, on es posen a la venda manualitats fetes per residents i familiars.

Marató TV3 trans Excursió al Museu d’història de Catalunya
El dia 5 de Juny, un grup de residents acompanyats per els seus familiars i personal del centre varem visitar el Museu d’història de Catalunya, tot gaudint posteriorment d’un dinar al Port Vell de Barcelona.

Marató TV3 trans Reiniciem les Trobades del "Grup de suport de familiars"
Després de la bona participació en altres edicions, aquest setembre tornem a començar les trobades del grup de suport de familiars de malalts d´Alzheimer i altres demències.

Coordinat per la psicòloga i la doctora del centre, tots plegats ens donem suport per superar i compartir les vivències i aprenentatges personals.

trans
© 2009 can boada c/ Pirineus 9-13 08303 Mataró T. 937 411 139 Fax 937 579 502 canboada@cgcanboada.com · Borsa de treball · Crèdits · Avís legal
trans