trans trans
can boada
trans
equip A qui atenem l'edifici On som contactar trans
trans
trans Contacta
Parlem?

Ompliu la informació sol.licitada i us farem arrivar, via e-mail, el preu del servei
Tipus de servei sol·licitat
Residència Assistida Centre de dia
trans
Nom del resident/Usuari
trans
Estat de l'usuari
Autònom Dependència moderada Dependència severa
trans
Nom de la persona de contacte
trans
Telèfon de contacte E-Mail de contacte
trans
Data de possible ingrés
trans
Comentaris
 

AVIS LEGAL: PROTECCIÓ DE DADES I LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DEL COMERÇ ELECTRÒNIC.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que los dades que es sol·liciten en el nostre formulari s’inclouran en una base de dades informatitzada amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar informació del seu interès en relació als nostres serveis.

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA CAN BOADA, té els seus fitxers automatitzats amb dades de Caràcter Personal inscrits en el Registre de l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades. Tanmateix, compleix amb les mesures de seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de Desembre.

Vostè disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tal com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’exercici d’aquest drets el pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o en l’assumpte del correu electrònic: “PROTECCIÓ DE DADES”, a les següents adreces:

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA CAN BOADA

C/ Pirineus, 9-13
08303 Mataró

infocanboada@grupvl.es

Igualment, informem que de conformitat amb l’article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, que mitjançant l’acceptació d’aquest avís legal, vostè ens està autoritzant de forma expressa, per tal que li enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari de les esmentades comunicacions, vostè té el dret de revocar el present consentiment, en qualsevol moment, simplement notificant dita voluntat mitjançant correu postal o electrònic, mitjançant les adreces a dalt indicades, tot fent constar com a referència en el sobre o en l’assumpte del correu electrònic: “BAIXA CORREU ELECTRÒNIC”.

Accepto
No accepto

Gràcies pel vostre interès. Us respondrem en breu

 

trans
trans
trans
trans   Borsa de treball trans

Can Boada
Residència i Centre de Dia

c/ Pirineus 9-13
08303 Mataró
T. 937 411 139
Fax 937 579 502

infocanboada@grupvl.es


veure mapatrans
equip Can Boada
trans
© 2018 Residència i Centre de Dia Can Boada · Borsa de treball · Crèdits · Avíso Legal y Política de Privacidad
trans